Scan onze unieke Qr-code

Scan onze unieke QR-code en ontdek:

  • Informatie over de teler
  • Gezondheidsaspecten van de betreffende groente of fruit
  • Recepten

QR code web app

 

 

 

 

 

 

 

Met elke QR-code scanner op je telefoon, kun je de QR-codes scannen en interessante informatie vinden.

Transparantie

Met Body&Brains bieden we volledige transparantie, zodat je kunt zien wie jou fruit of snacktomaten heeft geteeld. Dit kan een teler in jou buurt zijn, maar ook een teler ver weg omdat we de zon volgen. De lekkerste bessen groeien immers niet jaarrond buiten aan de struiken. Het maakt niet uit of groente of fruit dichtbij of ver weg worden geteeld, ze moeten altijd aan de hoogste eisen voldoen op gebied van voedselveiligheid. Alle telers zijn dan ook globalgap gecertificeerd. Dus Scan de QR-code en kijk af en toe eens wie dat heerlijke fruit en groente voor jou heeft geteeld.

Gezondheid

Hier vind je niet alleen voedingswaarden, maar ook interessante informatie en wetenschappelijke onderzoeken van het verpakte product.

De aanwezigheid van antioxidanten in bessen is een belangrijke reden dat er wereldwijd ontzettend veel wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar het effect van de verschillende bessen op de gezondheid. Resultaten van deze onderzoeken vind je terug via het scannen van de QR-code.

Bijvoorbeeld het onderzoek uit Nieuw Zeeland waaruit blijkt dat door consumptie van blauwe bessen je spieren sneller herstellen na het sporten.

Onderzoek toont aan dat het eten van blauwe bessen helpt bij het herstellen van spieren / Research proves that consuming blueberries aids in muscle recovery

 

 

 

 

 

 

 

Recepten

In onze app vind je heerlijke en makkelijke recepten. Bijvoorbeeld ons power-ontbijt met een geroosterde boterham. Smeer honing op je brood, hierop verse bessen aangevuld ventueel met walnoten. Heerlijk en een supergezonde start van de dag.Power Breakfast with Body and Brains berry mix / Power ontbijt met body and brains berry mix

 

 

 

 

 

 

Met elke willekeurige QR-code scan-app op je telefoon kun je onze QR-codes scannen.

Zie in de video hieronder hoe het werkt.

Geef een reactie

Menu